Перевезення меблів: викликати професіоналів або виконати своїми силами?

04 грудня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Транспортування меблів - процес складний і досить трудомісткий. Важливо правильно підготуватися до нього, використовуючи якісні пакувальні матеріали, досвід і навички. В іншому випадку доведеться зіткнутися з цілим рядом проблем, які можуть тільки погіршити ситуацію.

Як підготувати меблі до перевезення?

Дивани, шафи, тумби і столи - ці та інші предмети меблів сьогодні коштують недешево, а тому до їх перевезення потрібно підходити з особливою відповідальністю. Щоб перевезти меблі, не пошкодивши її, фахівці компанії "Зубр Таксі" рекомендують виконати ряд дій:

  • прибрати всі речі з полиць і внутрішніх відділень, тим самим полегшити вагу меблів;
  • розібрати великі корпусні меблі: гарнітури, стелажі, комоди і шафи. Найбільше уваги потрібно приділити скляним полицям і перегородкам, навісним дверцятам;
  • меблі, які зібрані з використанням незнімних кріплень, потрібно демонтувати всі деталі, які піддаються зніманню;
  • зняти всі виступаючі частини, декоративні елементи і ручки - в процесі упаковки вони будуть тільки заважати;
  • демонтувати навісні частини і декоративні деталі з м'яких меблів;
  • упакувати дрібні елементи окремо, підписавши їх;
  • полки та інші однотипні деталі меблів обмотати стрейч-плівкою для фіксації, попередньо помістивши між ними картонну підкладку.

Підготовка до транспортування та перевезення меблів вимагає чимало часу, який є далеко не у всіх. До того ж, без необхідного досвіду можна зробити багато серйозних помилок. Щоб перевезти меблі, зберігши їх вид і цілісність, краще довірити це завдання фахівцям.

Які меблі вимагають підвищеної уваги?

У будинках більшості людей є цінні речі, перевезення яких потребує більш ретельного підходу. До них відносяться:

  • дизайнерські меблі;
  • дорогоцінний антикваріат;
  • піаніно та інші великогабаритні музичні інструменти.

Справитися з транспортуванням цих речей самостійно досить складно з огляду на велику вагу і розміри. Спустити їх з верхніх поверхів на ліфті часто не представляється можливим, тому доставляти їх вниз доведеться вручну. У подібних випадках потрібна ціла бригада вантажників, що мають спеціальне обладнання.

Перевезення меблів з компанією ZUBR-TAXI

Щоб перевезти меблі, заощадивши при цьому масу часу і сил, варто звернутися за допомогою в транспортну компанію ZUBR-TAXI. В наявності цього перевізника великий автопарк нових і повністю справних вантажних автомобілів, спеціалізовані пакувальні матеріали та інструменти для підготовки і навантаження меблів різної маси і розмірів.

При необхідності компанія ZUBR-TAXI готова надати бригаду вантажників, які виконають роботи максимально швидко. Співробітники ZUBR-TAXI завжди привітні і уважним до дрібниць.

Кожен клієнт компанії може вибрати відповідний йому тарифний план, виходячи з кількості необхідного часу, типу автомобіля, відстані і часу доби, обраного для перевезення. Консультанти ZUBR-TAXI готові порекомендувати найкращий варіант для кожного конкретного випадку. Оплатити послуги можна будь-яким зручним способом.

Головні переваги вантажоперевезень з компанією ZUBR-TAXI - висока швидкість виконання робіт і відчутна економія. Автомобіль буде відправлений за адресою через 5 хвилин після виклику. Вартість послуг - завжди оптимальна, а сервіс - на найвищому рівні.

Джерело: ZUBR-TAXI

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація