Перший Fisker Ocean Sport початкового рівня передано клієнту

Перший Fisker Ocean Sport початкового рівня передано клієнту

29 грудня 2023
0

Американська компанія Fisker Inc. почала постачання Ocean Sport початкового рівня. Перший кросовер передали клієнту у Лондоні. Про це повідомив засновник та генеральний директор компанії Хенрік Фіскер. Fisker Ocean він назвав «комплексним поєднанням продуктивності, доступності та видатного запасу ходу».

Претендувати на всі ці титули кросоверу дозволяє силова установка. У Ocean Sport вона складається з 279-сильного електродвигуна та літій-залізо-фосфатного акумуляторного блоку ємністю 73 кВт.год. З місця до 96 км/год «передньопривідник» прискорюється за 7,0 секунд. Запас ходу - 464 км за циклом WLTP. Розмір колісних дисків - 20 дюймів.

До стандартного оснащення початкової версії увійшли 17,1-дюймова мультимедійна система, цифрове дзеркало заднього виду, панорамний скляний дах та задні двері з електроприводом. Інтер'єр оздоблений чорною мікрофіброю EcoFabric.

Але найприємніша новина - це цінник. У США Fisker Ocean Sport коштує від 38 999 доларів, на 14 000 дешевше за повнопривідний Ocean Ultra. Для порівняння, розкішна версія Ocean Extreme стартує від 61500 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Fisker

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація