Перший в історії електричний MINI John Cooper Works везуть в Гудвуд

Перший в історії електричний MINI John Cooper Works везуть в Гудвуд

04 липня 2024
0

MINI готує до прем'єри електричний хот-хетч: John Cooper Works представлять у Гудвуді 11 липня на фестивалі Goodwood Festival of Speed.

Це лише прототип нового MINI John Cooper Works. Відповідна серійна модель John Cooper Works E буде представлена під кінець року чи трохи пізніше. Однак показ на фестивалі швидкості у Гудвуді виправданий. Це буде своєрідна екзаменаційна поїздка для вивчення реакції на новачка.

«Прототип MINI John Cooper Works E PROtotype, як автомобіль названо в пресрелізі, стане не менш ніж «важливою віхою» для MINI - саме тому, що це буде перша повністю електрична модель JCW. Завдяки дивовижному дизайну та вдосконаленому електричному приводу, цей прототип втілює прагнення MINI до інновацій та електромобільності», - каже бренд BMW.

У нинішньому поколінні, яке було розроблено спільно з Great Wall, Cooper S із чотирициліндровим бензиновим двигуном уже видає 150 кВт. Тепер ймовірне підвищення продуктивності - у майбутньому версії JCW будуть доступні як з електричними, так і з бензиновими двигунами. Про те, чи буде у John Cooper Works E також нова батарея (Cooper SE: 54,2 кВт.год), вочевидь, дізнаємося лише в ході світової прем'єри.

Спортивну версію «MINI John Cooper Works» не слід плутати з лінією оснащення «John Cooper Works Trim». Лінія обладнання вже доступна для Cooper E і Cooper SE і включає елементи спортивного дизайну всередині та зовні.

З іншого боку, «повноцінні» моделі JCW мають не лише спортивний дизайн, а й більшу потужність та динамічніше налаштоване шасі. Точні зміни в електричній версії поки невідомі.

Джерело: 24tv.ua
Фото: BMW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація