Peugeot 308 отримав електричну модифікацію

Peugeot 308 отримав електричну модифікацію

13 вересня 2022
0

Лінійку Peugeot 308 поповнить електрична версія. Поки що опубліковані перші її фото, а продаж електромобіля стартує в середині наступного року. Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Новий Peugeot e-308 (саме так назвали електрокар) отримав покращену силову установку від молодшого брата e-208. Її потужність зросла із 136 до 156 к.с., а ось обертальний момент залишився незмінним - 260 Нм.

Крім того, для електромобіля розробили покращену 400-вольтну акумуляторну батарею зі збільшеною до 54 кВт.год ємністю. Запас ходу становитиме близько 400 км, а швидка зарядка на 80% займе лише 25 хвилин.

Електромобіль Peugeot e-308 коштуватиме близько 35 тис. євро і складе конкуренцію Nissan Leaf, MG 4 та Volkswagen ID.3. Однак на відміну від суперників, він буде доступний не тільки як хетчбек, а й у кузові універсал. У електрокара виразний дизайн, а відрізнити його від бензинової чи дизельної версії можна хіба що за новими 18-дюймовими дисками з покращеною аеродинамікою.

Салон Peugeot e-308 виконаний у фірмовій стилістиці i-Cockpit. У авто невелике кермо, а віртуальна панель приладів розташована високо на рівні очей. Оснащення включає проекцію на лобове скло та 10-дюймовий сенсорний дисплей.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація