Peugeot обирає футуристичний дизайн, тоді як конкуренти йдуть у ретро

Peugeot обирає футуристичний дизайн, тоді як конкуренти йдуть у ретро

21 жовтня 2024
0

Peugeot вирішила не відроджувати свої легендарні історичні моделі для нової епохи електромобілів, як це зробили інші виробники. Замість цього, бренд зосереджується на створенні футуристичних автомобілів, які будуть відповідати сучасним вимогам і відображати 214-річну історію компанії, але без ретро-елементів.

Як зазначив Матіас Хоссан, глава дизайну Peugeot, компанія не планує слідувати тренду ностальгії, що став популярним у світі авто. Він підкреслив, що хоча минуле має значення, пріоритетом Peugeot є майбутнє і інновації. Наприклад, концепт-кар E-Legend, створений у 2018 році на честь 50-річчя моделі Peugeot 504, хоча і не піде в серійне виробництво, але вже вплинув на сучасний дизайн бренду, зокрема на світлові рішення та пропорції моделей.

Peugeot не йде шляхом ретро-автомобілів, як це зробила Renault з моделями 4 і 5, але не відкидає своєї історії. Майбутні автомобілі бренду будуть зосереджені на інноваціях, як це продемонстрував концепт Inception, який може стати основою для наступних моделей, зокрема, нового Peugeot 508.

Peugeot також приділяє увагу унікальному дизайну, що відрізняється характерною «котячою» агресією в лініях автомобілів, завдяки чому вони легко впізнавані на відстані.

Джерело: SPEEDME
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація