Pininfarina підготувала NFT-токен за мотивами концепт-кара Modulo

Pininfarina підготувала NFT-токен за мотивами концепт-кара Modulo

23 травня 2022
0

Представлений в 1970 році футуристичний концепт-кар Ferrari 512 S Modulo, створений легендарною італійською студією дизайну Pininfarina, отримає в 2022 році друге життя вже у вигляді незамінного токена. А якщо бути точнішими, то у вигляді цілого набору NFT-токенів, які пустять з молотка на торгах аукціонного будинку RM Sotheby's. Усього буде створено п'ять зразків цифрового мистецтва за мотивами незвичайного італійського спорткара, показаного понад півстоліття тому на автосалоні в Женеві.

Компанія ARTM Technologies, що спеціалізується на створенні NFT-токенів, спільно з художником Сашком Сирота перетворила архівні документи Pininfarina на цифрове мистецтво. Заявлено, що створені в 1970 оригінальні ескізи концепт-кара, які ніколи публічно не демонструвалися, перетворили на токени.

Переможець аукціону крім NFT отримає спеціальний цифровий буклет із раніше невідомими ескізами, а також два фізичні документи, випущені обмеженим тиражем, з підписом глави дизайн-студії Паоло Пінінфаріни. Власникам токенів відкриють доступ до ексклюзивних VIP-заходів та приватної екскурсії музеєм Pininfarina, а також сеансу з командою дизайнерів автомобілів.

Крім того, колекція NFT включає художні цифрові візуалізації, відеоанімації та ексклюзивний саундтрек, створений Сашком Сирота. Кожен з п'яти токенів NFT буде втіленням Ferrari 512 S Modulo в різний період часу, починаючи з 1970-х по 2020 рік - NFT називаються Module 70, 80, 90, 00 і 10 відповідно до десятиліть, які вони ілюструють. Також покупцеві нададуть віртуальний концепт-кар для використання у метавсесвіті.

Джерело: ARTM Technologies

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація