Pirelli створює унікальну зимову шину

Pirelli створює унікальну зимову шину

06 червня 2024
0

Автомобільна історія знає кооперацію між Michelin і Porsche для створення шин для купе 911, роботу Yokohama і Mazda над колесами для MX-5, а також Continental і Mercedes - для їхніх моделей AMG. Цього разу Pirelli та BMW об'єднали свої зусилля для розробки нових 20-дюймових шин P Zero Winter 2 для флагманського електромобіля BMW i7.

Нова шина також підходить для седану 7-Series, а в майбутньому отримає типорозміри і для інших моделей BMW, починаючи з X3 у другій половині року. Інженери при розробці врахували шляхи зниження опору коченню, що особливо важливо для електромобілів. Завдяки рейтингу опору коченню «А» стверджується, що нова шина, встановлена на BMW i7, збільшує запас ходу седана на 50 км у порівнянні зі звичайними зимовими шинами.

Pirelli P Zero Winter 2 має спеціальний сертифікат BMW Star-Mark, який вказує на те, що шини відповідають вимогам високої продуктивності та безпеки, встановленим німецьким брендом.

Цікаво, що і BMW, і Pirelli зосередилися на екологічності нового продукту. Вони прагнуть використовувати відновлювані матеріали у виробництві всюди, де це можливо, і працюють над зменшенням викидів CO2 на своїх виробничих підприємствах.

Джерело: Autogeek
Фото: BMW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація