Південноафриканський підрозділ Ford інвестує у виробництво гібридних авто

Південноафриканський підрозділ Ford інвестує у виробництво гібридних авто

10 листопада 2023
0

Південноафриканський підрозділ американського автогіганта Ford заявив, що інвестує $281 млн у виробництво гібридного автомобіля в країні, оскільки уряд країни закликав швидко рухатися в напрямку розвитку електромобілів. Про це повідомляє Reuters.

Три чверті автомобілів, вироблених автомобільною промисловістю Південної Африки, на яку припадає 5% валового внутрішнього продукту та понад 100 000 робочих місць, експортуються переважно до європейських країн.

Але після того, як Великобританія та Європа заборонили продаж нових бензинових автомобілів із 2035 року, уряд Південної Африки попередив про екзистенційну загрозу для сектору, а автовиробники вимагають урядового плану переходу на електромобілі.

«Уряду дійсно потрібно доопрацювати свою політику й оприлюднити її, тому що інші країни рухаються швидко, дуже швидко», - сказав Андреа Кавалларо, операційний директор міжнародної ринкової групи Ford, в інтерв'ю агентству Reuters.

Тим часом компанія зосереджена на виробництві гібридних транспортних засобів - автомобілів, які можуть працювати на бензині, як звичайні автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння, а також працювати на електриці.

Ford планує експортувати майже 70% з 44 000 автомобілів Ranger до Європи, Австралії та Нової Зеландії.

Джерело: Mind

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація