Плюс Банк оголосив «кредитні канікули» – перші 3 місяці відсотки не нараховуються

22 серпня 2011
0

Протягом перших трьох місяців відсотки на авто не нараховуються! Просто кажучи, якщо Ви купили авто у кредит, то за перших три місяці користування кредитом ви нічого не сплачуватимете банку і зможете свої зароблені витратити на інші, більш приємні речі.

Такі  вигідні умови  автокредитування для українських водіїв запропонував лідер ринку автомобільного кредитування Плюс Банк у свої літній програмі для клієнтів «Канікули з Плюс Банк».

Купити машину в кредит просто, але вже наступного місяця доведеться віддавати банку гроші, а так хочеться відпочити, з’їздити на новому авто на море чи податись у турне Європою... Для того, щоб літній відпочинок залишив Вам красивий загар і посмішку, а літо не минуло на роботі в офісі чи вдома – скористайтесь новою і унікальною програмою «Канікули з Плюс Банком», за якою протягом перших трьох місяців щомісячні платежі за кредитом складають 0 гривень!

За умовами нової програми-лояльності для клієнтів від ПАТ «Плюс Банк», протягом перших трьох місяців дії кредитного договору власник нового авто не здійснює щомісячних платежів за кредитом. При цьому, відсоткова ставка за кредитом протягом перших трьох місяців становить 0,0001% на всі терміни кредитування.

Поспішайте!

Програма «Канікули з Плюс Банк» діє до 31 серпня 2011 року.

Дізнайтеся більше в автосалонах Вашого міста.

Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація