Почалися продажі оновленого Nissan Maxima

Почалися продажі оновленого Nissan Maxima

20 вересня 2022
0

У США компанія Nissan почала продавати оновлений седан Nissan Maxima. Наприкінці 2023 року, як повідомлялося раніше, японський автогігант зніме цю модель з конвеєра.

Nissan Maxima першого покоління з'явився у 1981 році. Тоді він називався Datsun Maxima та мав задній привід, а також рядний шестициліндровий двигун. У 1985 році почалися продажі другого покоління цього седана. Тоді він вже продавався під брендом Nissan та отримав передній привід, а також двигун V6.

Maxima поточного покоління оснащується 3,5 л двигуном V6 потужністю 300 к.с., який працює разом з безступінчастою коробкою передач.

Інтерес до седанів, особливо у США, останніми роками падає. Тому Nissan вирішив зняти з конвеєра Maxima. Натомість покупцям запропонують кросовери, позашляховики та електромобілі. До речі, у 2023 році в США також знімуть з конвеєрів ще кілька седанів. Наприклад, Chrysler 300 та Dodge Charger. За чутками, також планують припинити продаж Chevrolet Malibu і Hyundai Sonata.

Оновлений Nissan Maxima отримав мінімальні зміни. Причому найпомітніші зміни - у топовій комплектації Platinum. Ця ж комплектація найпомітніше і подорожчала - на 1100 доларів. Базова комплектація Maxima SV тепер коштує 39 235 доларів.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація