Показано новий вражаючий електрокар із Піднебесної

Показано новий вражаючий електрокар із Піднебесної

30 червня 2022
1

Китайська електромобільна компанія Li Auto Inc., також відома як Li Xiang, побудувала великий сімейний кросовер Li Auto L9. Роздивитися ранній серійний зразок новинки вдалося авторам YouTube-каналу Wheelsboy.

Li Auto L9 - друга модель компанії, заснованої в 2015 році. Кросовер не виділяється якимись особливими дизайнерськими «фішками». Все дуже скромно і мінімалістично.

Традиційна для електромобілів «заглушка» на місці решітки радіатора відділена від капота тонкою смугою світлодіодів, що світяться. Така сама смуга, що візуально підкреслює ширину автомобіля, простяглася і через всю корму. Досить привабливо виглядає передній бампер «прорізаний» по всій довжині горизонтальними ламелями.

У чотиримісному салоні - два 15,7-дюймових екрани завтовшки всього 4 мм кожен. Як стверджують В Li Auto, наразі це найбільш пласкі дисплеї з доступних на ринку. Під ними розташувалися два бездротових зарядних пристрої для гаджетів. Вся важлива інформація про автомобіль виводиться на невеликий екран, інтегрований в маточину кермового колеса.

У передньому і задньому ряду встановлено капітанські сидіння з високими підголівниками, підігрівом, вентиляцією і масажем. Для задніх пасажирів передбачено «бонус» у вигляді регульованих підставок для ніг. Але найцікавіше це девайс, здатний працювати як холодильником, так і зберігати їжу гарячою.

Інформацію про силову установку і динамічні характеристики Li AutoL 9 автори відео, на жаль, не озвучили. Більше подробиць про новий електричний кросовер із Китаю ми, ймовірно, дізнаємося під час офіційної прем'єри. Тоді ж стане відомо, чи з’явиться новинка на інших ринках.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

companero  

Зовні дуже нагадує мікс BMW X7 та Mercedes GLS

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація