Polestar показав нову модель електрокроса

Polestar показав нову модель електрокроса

08 червня 2022
0

Опубліковано офіційне зображення нового Polestar 3. Перший кросовер від електричного підрозділу Volvo представлять у жовтні, а на початку 2023 року стартує його виробництво на підприємствах у США та Китаї. Про це повідомляє офіційний сайт бренду.

Примітно, що на китайському підприємстві Geely випуск Volvo налагоджено вже давно, а ось у Північній Америці шведські автомобілі поки що не збирали. Для Polestar 3 готують сучасний завод у Чарльстоні. На першому етапі модель продаватимуть у 30 країнах світу, а основними її конкурентами моделі стануть Tesla Model X, Mercedes-Benz EQC та Audi e-tron.

На фото показаний елегантний профіль Polestar 3 з похилим дахом та висувними дверними ручками. Раніше електрокросовер показували в камуфляжі, але все ж таки можна було розглянути його тоненькі світлодіодні фари.

Відомо, що новий Polestar 3 буде п'ятимісним та отримає сучасний автопілот виробництва NVidia. Мультимедійна система електрокара створюється разом із Google і базується на Android.

Показники Polestar 3 поки не розкривають. Відомо лише, що кросовер буде повнопривідним та двомоторним, а запас його ходу складе близько 600 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація