Половина власників електромобілів хочуть повернутись до традиційних двигунів

Половина власників електромобілів хочуть повернутись до традиційних двигунів

28 червня 2024
0

Майже половина власників електромобілів в Америці хочуть повернутися до автомобілів з традиційними двигунами через слабку зарядну інфраструктуру та низку інших недоліків, які роблять електромобілі непрактичними.

Кілька років тому автовиробники почали розгортати детальні плани переведення своїх модельних рядів на електротягу. Деякі навіть встановлювали терміни припинення виробництва традиційних двигунів. Але зараз багато хто переоцінює майбутнє. Продажі сповільнюються для одних, інтерес споживачів слабшає, і тепер майже половина власників електромобілів в Америці можуть повернутися до рідкого пального. Що відбувається?

Дослідження McKinsey & Co. Mobility Consumer Pulse за 2024 рік показує, що 46 відсотків власників електромобілів у Сполучених Штатах хочуть перейти на бензинові автомобілі. Тридцять п'ять відсотків респондентів у всьому світі сказали, що публічна мережа зарядок ще недостатньо хороша. Тридцять чотири відсотки сказали, що витрати на володіння електромобілем залишаються занадто високими, тоді як 32 відсотки сказали, що електромобілі занадто сильно впливають на їх поведінку під час довгих поїздок.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація