Поляки побудували байк у стилістиці спідстера Auburn 852 Boattail 1936 року

Поляки побудували байк у стилістиці спідстера Auburn 852 Boattail 1936 року

04 березня 2024
0

Польська компанія Game Over Cycles, що спеціалізується на виробництві кастомних мотоциклів, показала байк, натхненний автомобілем Джеймса Хетфілда з Metallica. Йдеться про Auburn 852 Boattail Speedster «Slow Burn» 1936 року випуску, відновлений Джеймсом та Ріком Дорамі.

Дизайнерам Game Over Cycles вдалося об'єднати в байку найзначніші елементи екстер'єру та інтер'єру спідстера. Лінії кузова мотоцикла точно повторюють форму спідстера, а його конструкція перегукується з компонентами автомобіля.

Передній ліхтар байка стилізований під решітку радіатора автомобіля, задні ліхтарі схожі на його фари. Кермо та важелі нагадують скління лобового скла. Переднє крило байка вкрите хромом, як і крила Slow Burn. Також аналогічно колесам спідстера оформлено 30,0-дюймове переднє колесо мотоцикла. Біле шкіряне «сідло» відсилає до його інтер'єру.

Мотоцикл вийшов чималим. Це пояснюється ідеєю відтворення ліній автомобіля в байку, частково - конституцією власника (зріст Джеймса Хетфілда 186 см). Габаритна довжина мотоцикла - 3,3 метра.

Конструкція байку повністю стальна, жодних пластикових елементів та відкритих гвинтів. Лише гладкі чисті лінії. Байк укомплектований кастомним двигуном RavTech об'ємом 115 дюймів та спеціально сконструйованою 5-ступінчастою коробкою передач. Передня підвіска від Legend Air, задня з маятником. Обидві регулюються пневматично, як і в автомобілі. Гальмівні супорти - PM Works. Вихлопна система інтегрована з бічними коробами. Багажник, лючок паливного бака та навіть номерний знак обладнані електроприводом. Маса байку - 400 кг. Як повідомляється, його будівництво зайняло близько 7000 людино-годин.

Прем'єра мотоцикла відбудеться 9 березня 2024 року на Rat's Hole Custom Bike Show у Флориді. Виставка кастомних мотоциклів пройде в рамках щорічного мотопробігу Daytona Bike Week.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація