Популярні модели Hyundai та KIA отримають нові системи PHEV

Популярні модели Hyundai та KIA отримають нові системи PHEV

31 серпня 2023
0

Hyundai Motor Company випустить версію Hyundai Grandeur Plug-in Hybrid (PHEV). Це перший гібрид у лінійці з моменту запуску Grandeur у 1986 році. Автомобіль буде обладнано системою PHEV другого покоління.

Hyundai Motor Group розпочне розробку у другій половині цього року та планує випустити новий автомобіль у 2025 році. Деякі партнери розпочали розробку супутніх компонентів для нової системи PHEV. Відомо, що річний контракт на постачання запчастин становить від 80 000 до 90 000 одиниць.

Моделі, включені в новий план розвитку PHEV середнього та великого розміру, включають седан Grandeur, а також моделі Hyundai Santa Fe та KIA Sorento, які є лідерами з продажу Hyundai та KIA. Hyundai Motor Group стандартизує ключові деталі гібридної системи підвищення ефективності виробництва.

Grandeur PHEV знаходиться на ранній стадії розробки, і докладні специфікації ще не затверджені, але він оснащений системою другого покоління, яка значно покращує енергетичні характеристики та економію палива в порівнянні з існуючою гібридною системою.

Завдяки акумулятору високої ємності для електрифікованих моделей, які Hyundai Motor Group розробляє власними силами та двом електродвигунам, автомобілі зможуть проїжджати близько 100 км на чистій електриці.

Джерело: iXBT.com
Фото: etnews

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація