Porsche 911 вперше отримає гібридну версію

Porsche 911 вперше отримає гібридну версію

05 січня 2023
1

Porsche планує розширити модельний ряд спорткара 911 новою гібридною версією. Для її створення використовують технології, які застосовувалися на болідах компанії у Ле-Мані. Про це голова бренду Олівер Блюме розповів в інтерв'ю Car Magazine.

До 2030 року Porsche планує створити більше повністю електричних моделей. Поки легендарний спорткар не стане електромобілем, але в найближчі кілька років у нього вперше може з'явитися гібридна версія.

Олівер Блюме поділився, що гібридний Porsche 911 буде потужнішим, ніж стандартний спорткар. Також це дозволить скоротити шкідливі викиди та знизити витрату палива.

Нова модифікація не буде Plug-in гібридом. Це додало б спорткару надто багато ваги. Натомість Porsche 911 зроблять самозарядним гібридом.

Porsche вже тестують гібрид 911 на гоночному треку. Шпигунам вдалося зробити кілька знімків, на яких видно змінений кузов і вихлопні патрубки.

Олівер Блюм заявив, що Porsche 911 оснащуватиметься ДВЗ стільки, скільки це дозволять екологічні норми. Це буде остання модель бренду, яка стане повністю електричною.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

буде Prius 911

-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація