Porsche тестує гібридну силову установку на суперкарі 911

Porsche тестує гібридну силову установку на суперкарі 911

08 грудня 2023
0

Компанія Porsche працює над новою гібридною силовою установкою з бензиновим двигуном V4, який можуть встановити на майбутньому суперкарі моделі 911.

Інформацію про майбутній гібрид від Porsche повідомив один з неназваних джерел у компанії. Звичайно, у представництві компанії відповіли, що з точки зору внутрішньої політики, вони не будуть брати участі в спекуляціях щодо можливого майбутнього продукту.

За словами джерела, Porsche випробовує гібрид з V4 на прототипі Porsche 911. Цей двигун є похідним від V4, який з великим успіхом використовувався в гоночному автомобілі Porsche 919 Hybrid, де він виробляв 720 к.с., тоді як гібридна електрична система 919 Hybrid Evo додавала додаткові 440 к.с.

Цілком можливо, що нова силова установка буде використовуватися виключно в новому гоночному автомобілі і ніколи не буде пропонуватися в серійному авто. Окрім того, нова силова установка може прописатись на моделях 718 Cayman і Boxster, а класичне заднємоторне купе використовується лише у якості шасі для випробувань.

Ні для кого не секрет, що Porsche наполегливо працює над розробкою електричних моделей Boxster і Cayman, але німецький автовиробник підтвердив, що варіанти з ДВЗ продовжуватимуть продаватися після появи електромобілів.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація