Представлена нова модифікація Porsche Cayenne

Представлена нова модифікація Porsche Cayenne

26 вересня 2023
0

Компанія Porsche представила Cayenne S E-Hybrid 2024 року, який вона називає ідеальною серединою між стандартною моделлю E-Hybrid та надпотужним Cayenne Turbo E-Hybrid.

Cayenne S E-Hybrid 2024 оснащений 3,0-літровим двигуном V6 з турбонаддувом потужністю 348 к.с. та електродвигуном потужністю 174 к.с. Загальна потужність системи складає 512 к.с. при крутному моменті 750 Нм.

Електродвигун живиться від акумулятора ємністю 25,9 кВт.год, а зарядний пристрій потужністю 11 кВт дозволяє зарядити його приблизно за 2,5 години за умови використання стандартного зарядного пристрою Level 2.

Ця трансмісія дозволяє розганятися з місця до 96 км/год всього за 4,4 секунди і долати чверть милі за 13 секунд, що на 0,1 секунди швидше, ніж у негібридного Cayenne S з подвійним турбонаддувом.

В оснащення Porsche Cayenne S E-Hybrid входить нова двокамерна двоклапанна пневматична підвіска, яка забезпечує комфортний та спортивний режими їзди, які істотно відрізняються.

Всередині Cayenne S E-Hybrid оснащено регульованими у восьми напрямках сидіннями, пакетом Sport Chrono, накладками на педалі з нержавіючої сталі та пакетом оздоблення салону Diamar, пофарбованим у колір Silvershade. Є підтримка Apple CarPlay та ще один екран з боку пасажира.

Ціна стартує з позначки 100 750 доларів у США, а вартість Cayenne S E-Hybrid Coupe починається зі 105 650 доларів. Модель надійде до дилерських центрів США навесні 2024 року.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація