Розкішний мінівен Buick GL8 Century частково розсекретили

Розкішний мінівен Buick GL8 Century частково розсекретили

03 червня 2022
0

Buick GL8 Century - великий мінівен преміумкласу. Модель запропонована в базовій шестимісній та розкішній чотиримісній версіях.

У Китаї презентували новий Buick GL8 четвертого покоління. Розкішний мінівен отримав приставку Century у назву і став найдорожчою моделлю в лінійці американської марки. Про це повідомляє офіційний сайт концерну General Motors.

Новий Buick GL8 Century 2022 виглядає оригінальніше за попередника і став першою моделлю в новому фірмовому стилі. Мінівен має величезні решітки радіатора і Г-подібні світлодіодні фари. Зсувні двері оснащені електроприводом.

Крім того, саме на GL8 дебютував новий логотип Buick, що акцентує на важливості моделі. Автомобіль побудований на новій платформі й трохи більший за попередника.

Розміри Buick GL8 Century:

  • Довжина - 5230 мм.
  • Ширина - 1980 мм.
  • Висота - 1867 мм.
  • Колісна база - 3130 мм.

В обробці салону використані шкіра та дерево, а підсвічування стелі імітує зоряне небо, як у Rolls-Royce. Мінівен запропонований у стандартній шестимісній версії та розкішному чотиримісному варіанті. В останньому випадку ззаду встановлено два розкладні крісла з електроприводом та масажем, а від водія другий ряд відокремили перегородкою з величезним телевізором. У підголівниках крісел - динаміки аудіосистем Bose.

Характеристики Buick GL8 Century поки не розкривають. Найімовірніше, він зберіг 2,0-літровий 257-сильний бензиновий турбомотор попередника та 9-ступінчасту автоматичну КПП.

Виробництво Buick GL8 Century налагодять у Китаї, адже там розкішні мінівени дуже популярні. Вартість топової версії моделі перевищить $70 тисяч.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація