Представлено надпотужний електричний хетчбек легендарної британської марки

Представлено надпотужний електричний хетчбек легендарної британської марки

18 січня 2023
0

Знаменита марка Vanwall повертається і готує нову модель Vandervell S. Електромобіль надійде у продаж із третього кварталу цього року за ціною від 128 000 євро і всього випустять 500 таких авто. Зображення авто з'явилися на сторінці компанії у Instagram.

Британський бренд Vanwall прославився у 50-х та 60-х роках своїми гоночними моделями, які перемагали навіть у «Формулі-1». Тепер його відродили, але випускатимуть авто в Німеччині, а наголос зроблять на електромобілі та гібриди.

Новий Vanwall Vandervell S - електричний хетчбек зі стриманим гранованим дизайном у дусі Lancia Delta. Він має довгий капот, високу віконну лінію і виражені розширені колісні арки. Автомобіль отримав карбонове обваження та висувні дверні ручки. Стандартними є 22-дюймові колеса.

Електромобіль запропонують у двох повнопривідних версіях. Vanwall Vandervell S оснащений 320-сильною установкою: він розганяється до 100 км/год за 4,9 с і має запас ходу 450 км.

Топовий варіант є 580-сильним та стартує до сотні за 3,4 с. Запас ходу в нього менше - 420 км. Параметри батареї поки не розкривають: за попередніми даними, її запозичили Hyundai IONIQ 5 або KIA EV6.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація