Представлено перші електромобілі Jeep

Представлено перші електромобілі Jeep

09 вересня 2022
1

Концерн Stellantis починає активну електрифікацію Jeep. До 2025 року в лінійці американської марки з'являться чотири електромобілі, і три з них вирішили розсекретити. Перші подробиці авто розкрили на офіційному сайті концерну.

Jeep Avenger

Avenger - перший електромобіль Jeep. Його офіційно презентують на Паризькому автосалоні 17 жовтня, а в продаж він надійде з початку 2023 року.

Компактний 4,1-метровий кросовер Jeep Avenger запропонують в електричному або гібридному виконанні. Електрокар Jeep буде доступний у версіях із переднім і повним приводом потужністю 188 і 376 к.с. Запас ходу становитиме близько 400 км.

Jeep Recon

Новий Jeep Recon - електрична альтернатива Wrangler. Він також наголошує на позашляхових якостях, а його двері знімаються. Електромобіль побудований на новій електричній платформі Stellantis STLA і оснащений двома моторами та повним приводом. Його продажі стартують із 2024 року.

Jeep Wagoneer S

Електрокросовер Jeep Wagoneer S також з'явиться у 2024 році й також створений на архітектурі STLA. Це флагманська сімейна модель із акцентом на розкіш. Заявлено, що автомобіль отримає два мотори загальною потужністю 600 к.с., зможе розганятися до 100 км/год за 3,5 с і проїжджати 640 км без підзарядки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Aльфа  

Дизайн зараховано

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація