Представлено перший електричний седан Chevrolet

Представлено перший електричний седан Chevrolet

25 листопада 2022
0

Компанія Chevrolet представила першу модель на електричній платформі Ultium - седан FNR-XE. Поки що він носить статус концепту, але його обіцяють зробити серійним до кінця 2023 року.

Перший електричний седан Chevrolet дебютував на дні технологій GM China Tech Day 2022. Концепт FNR-XE використовує платформу Ultium та силову установку Ultium Drive, а також демонструє, в якому напрямку розвиватиметься дизайн батарейних моделей марки. Неважко помітити подібність Chevrolet зі ще однією новинкою для Китаю - седаном Honda e:N2. Чи це загальний тренд, чи GM та Honda вирішили розділити витрати на розробку.

Втім, жодної детальної інформації про FNR-XE немає. Шоу-кар отримав підсвічену решітку радіатора, головну оптику з перемичкою, камери замість бічних дзеркал і скляний дах. У салоні видно крісла-«ковші» з розвиненою бічною підтримкою, кермо-штурвал і контрастне «спортивне» оздоблення.

Загалом у 2023 році SAIC-GM (бренди Chevrolet, Cadillac та Buick) запустить чотири нові моделі на платформі Ultium. А через п'ять років підконтрольні марки матимуть у портфоліо понад десяток електромобілів. Також протягом двох років буде розроблено нову гібридну установку з бензиновим двигуном в основі.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація