Представництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство Бренду JEEP у Дніпрі, Одесі, Запоріжжі

23 грудня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Легендарний Бренд JEEP заслужено є одним з найвідоміших і найпопулярніших у автомобілістів усієї земної кулі. Автомобілі JEEP заслужили популярність автолюбителів завдяки чудовій прохідності, гарному комфорту, передовим технологіям, високій надійності, престижності Бренду. Усі ці якості гарантують відмінні продажі автомобілів JEEP – і у світі взагалі, і на ринку України зокрема. Особливо з урахуванням постійного оновлення модельного ряду та виведення таких важливих новинок, як нове покоління JEEP Grand Cherokee, наявність у модельному ряду популярного кросовера JEEP Compass, а також культового позашляховика JEEP Wrangler.

Восени 2021 року в українській історії JEEP розпочався новий розділ: Бренд увійшов до «сім'ї» представництва Stellantis Україна. Виступати імпортером JEEP в Україні – це велика відповідальність, а також великі можливості для бізнесу. Одним із перших кроків представництва Stellantis в Україні є розширення дилерської мережі та пошук надійних партнерів, які гідні стати дилерами JEEP у великих українських містах: Дніпро, Одеса, Запоріжжя.

Конкурс на вакансії нових дилерів вже відкрито, серед основних вимог:

  • досвід роботи в автомобільному бізнесі;
  • наявність команди спеціалістів з ведення автомобільного бізнесу;
  • земельну ділянку під будівництво автомобільного центру або вже існуючий 3S-центр (Sales, Service, Spare parts);
  • шоу-рум площею щонайменше 200 кв. м для експозиції автомобілів;
  • автомийка, сервісна зона, склад запчастин, місця під паркування автомобілів клієнтів на території комплексу.

Зацікавлених кандидатів на статус дилера JEEP, які відповідають усім вимогам, просимо надсилати презентацію з описом центру на електронну пошту dmitriy.sheikman@stellantis.com . Заявки приймаються до 20 січня 2022 року.

З уточнюючих питань можна звертатися на вищевказану електронну пошту або за телефоном 095 847 27 27 (контактна особа – Дмитро Шейкман)).

Напишемо нову історію успіху JEEP в Україні разом! Приєднуйтесь до сузір'я Stellantis та запаліть свою зірку і ви.

Джерело: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація