Преміальний крос-купе DS 4 уже знаходиться в салонах Бренду

Преміальний крос-купе DS 4 уже знаходиться в салонах Бренду

16 березня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий унікальний крос-купе DS 4 прибув в Україну та уже зараз знаходить в салонах Бренду. Новинка готова подарувати українським шанувальникам DS Automobiles унікальне оснащення, експресивний дизайн, сучасний інтер'єр, а також ексклюзивні версії. Зустрічайте авангардне крос-купе - максимум стилю і технологій! Знаходьте найближчий салон за посиланням.

Модель DS 4 була задумана так, щоб змінити і навіть розширити звичні межі сегменту «С-Premium». Новий автомобіль націлений на абсолютно різних покупців, пропонуючи два стилі кузова: традиційний хетчбек і амбітне крос-купе. Саме ця ідея - поєднати два сегмента в одному автомобілі – стала вирішальною при створені та розробці DS 4. Познайомитися більш детально з новинкою можна в шоу-румі моделі.

Новий DS 4 виділяється максимально оригінальним, експресивним, неповторним стилем - немов автомобіль з найближчого майбутнього. Втім, так і є: адже загальна стилістика нового DS 4 успадковує концепт-кар AERO SPORT LOUNGE, який є демонстрацією розвитку дизайн-стилю для всіх майбутніх автомобілів Бренда DS Automobiles. І Новий крос-купе DS 4 виступає прикладом його першого втілення: характерна решітка радіатора, вузькі фари і вертикальні світлодіодні ходові вогні, великі 19-дюймові колісні диски, динамічний нахил задніх стійок даху і сміливий скіс кришки багажника. Сміливі та чіткі форми новинки не залишать байдужим нікого, тому варто не упустити свій шанс та замовити у виробництво бажаний автомобіль і стати одним із перших власників унікального крос-купе. Однак Бренд DS Automobiles - це не тільки оригінальність в дизайні кузова, але також і передові технології всередині нього. Наприклад, автомобіль отримав інноваційні фари DS MATRIX LED VISION, які поєднують поворотні модулі і матричне дальнє світло.

Автомобіль DS 4 другого покоління уже салонах дилерів Бренду. Новинка привносить із собою унікальний стиль «крос-купе»: органічне переплетення динамічного дизайну зі світу спорт-купе та напористого стилю SUV-автомобілів. Збалансований 4,4-метровий кузов з великою колісною базою (2,675 м) відрізняється мінімальними звісами, великі 19-дюймові колеса дають відчуття максимальної стійкості на дорозі, а різкий нахил задньої стійки даху додатково підкреслює динамічний вигляд. Фірмова широка радіаторна решітка з елементами DS Wings і великий горизонтальний капот явно натякають на високу потужність двигунів: бензиновий мотор 1.6 PureTech на 215 к.с. або турбодизель 1.5 BlueHDi потужністю 130 к.с., обидва пропонуються в парі з 8-ступінчастою АКПП японської компанії Aisin. Нарешті, відповідно до запитів найвибагливіших українських клієнтів, крос-купе DS 4 пропонується винятково в ексклюзивному виконанні – Performance Line або Trocadero Cross. У будь якій версії, комплектації та з будь яким двигуном, ви неодмінно отримаєте виключно унікальний та вишуканий автомобіль. Тому не бійтесь експериментувати та створюйте автомобіль своєї мрії в фірмовому конфігураторі Бренду та надсилайте сформовану конфігурацію у виробництво, аби якомога швидше отримати омріяне авто.

Інтер'єр нового покоління DS 4 нікого не залишить байдужим. Максимально якісні та ексклюзивні оздоблювальні матеріали ідеально відображають сміливі рішення дизайнерів і конструкторів цього передового автомобіля. Наприклад, інноваційна система DS AIR дозволила заново винайти навіть такий звичний елемент, як дефлектори вентиляції. А мультимедійна систем DS IRIS SYSTEM задає новий рівень спілкування з автомобілем: розпізнавання голосу, багатофункціональний сенсорний дисплей Smart Touch, бездротове підключення смартфонів з підтримкою технологій Apple CarPlay і Android Auto.

Якщо ви уже в захваті від Нового крос-купе DS 4 та бажаєте познайомитися з ним особисто, то обирайте зручний для вас DS Salon у Києві, Львові чи Харкові.

Дилерська мережа DS Дилерська мережа DS

DS Automobiles – це преміальний Бренд концерну Stellantis, який з'явився на світовій арені у 2014 році, а на українському ринку - у 2019.

перейти на сторінку компанії
Джерело: DS Automobiles

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація