Презентовано 1000-сильний суперкар Genesis X Gran Berlinetta

Презентовано 1000-сильний суперкар Genesis X Gran Berlinetta

04 грудня 2023
0

У Барселоні презентували яскравий Genesis X Gran Berlinetta. Концепт-кар від преміум-бренду Hyundai залишиться в одному-єдиному екземплярі, проте незабаром його зможуть протестувати всі охочі. Про це повідомляється на сайті південнокорейського автовиробника.

Новий Genesis X Gran Berlinetta - елегантне двомісне спорткупе з довгим капотом і зсунутим назад салоном.

Дизайн передньої частини витриманий у фірмовому стилі марки - з тоненькими фарами і «дзьобом» решітки радіатора. Ззаду встановлено невеликий спойлер. У суперкара низький (0,34) коефіцієнт аеродинаміки.

Салон Genesis X Gran Berlinetta оздоблений стьобаною шкірою і карбоном. На всю ширину передньої панелі розтягнуто дисплей, а ще екран віртуальної панелі приладів розмістили прямо на кермі.

Суперкар Hyundai оснащений надпотужною гібридною установкою. Бензиновий V6 розвиває 882 к.с. при високих 10000 об/хв і працює в парі з 204-сильним електромотором. Сумарна віддача становить 1086 к.с. і 1337 Нм.

Новий Genesis X Gran Berlinetta не випускатимуть, проте його віртуальна копія з січня 2024 року з'явиться в комп'ютерній грі Gran Turismo 7. Її можна буде завантажити та випробувати.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація