Презентовано надпотужний і надшвидкий кросовер Drako Dragon

Презентовано надпотужний і надшвидкий кросовер Drako Dragon

18 листопада 2022
0

На автосалоні у Лос-Анджелесі представили новий Drako Dragon. Надпотужний електричний кросовер збираються запустити у продаж з 2026 року за ціною 290 000 доларів. Щороку планую випускати по 5000 таких авто. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Drako.

Drako Dragon - дуже нетиповий дводверний кросовер, зовнішній вигляд якого розроблений в італійському ательє Pininfarina. У нього нестандартний клиноподібний дизайн з вираженим носом, розкосими фарами і великими кутами нахилу передніх і задніх стійок даху.

Найнезвичайніша зовнішня риса - двері, що піднімаються вгору. Кузовні панелі та силовий каркас виконані з карбону.

Салон розрахований на п'ятьох осіб. Drako Dragon отримав віртуальну панель приладів та величезний 17,1-дюймовий тачскрин, а замість дзеркал заднього виду встановлено камери.

Електромобіль Drako Dragon оснащений чотирма двигунами сумарною потужністю 2000 к. с. Автомобіль масою 2250 кг здатний розігнатися до 100 км/год за 1,9 с і розвинути швидкість понад 320 км/год. Це найпотужніший і найшвидший кросовер у світі.

Заявлений запас ходу складає 675 км. Електрокар підтримує надшвидку 500-кіловатну зарядку: у такому режимі підзарядитися на 80% можна лише за 10 хвилин.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація