Презентовано новий британо-китайський мінівен

Презентовано новий британо-китайський мінівен

02 березня 2023
0

У Китаї презентовано новий Maxus V70. Мікроавтобус надходить у продаж на батьківщині вже цього місяця за ціною від $21 500, а незабаром має з'явитися і на європейському та австралійському ринках. Про це повідомляє сайт Autohome.

Мінівен є наступником моделі LDV Maxus V80, яку випускали у Великій Британії та Туреччині. Оскільки компанію викупив китайський концерн SAIC, виробництво перенесли до Піднебесної. Мікроавтобус є недорогою альтернативою Volkswagen Transporter/Multivan, Ford Transit та Peugeot Traveller.

Maxus V70 відрізняється виразним дизайном з великим кутом нахилу лобового скла та вигнутою віконною лінією. Безрамкові грати радіатора поєднуються з розкосими діодними фарами.

Модель побудована на новій передньопривідній платформі. Вона дебютувала у пасажирській версії завдовжки 4998 мм при колісній базі 3000 мм. Пізніше запропонують вантажний та вантажопасажирський варіанти, а також подовжені модифікації.

Мінівен доступний у випадках на 5-9 місць. Базове оснащення включає ESP, 12,3-дюймовий тачскрин, кондиціонер та безключовий доступ. Топова версія отримала камери кругового огляду, підігрів керма та передніх сидінь.

На вибір запропонують 2,0-літрові турбодизелі на 125 та 150 к.с. В обох випадках максимальна швидкість обмежена на 160 км/год. Maxus V70 доступний з 6-ступінчастою механічною та 9-ступінчастою автоматичною КПП.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація