Продажі величезного електромобіля Hummer EV зросли на тисячі відсотків

Продажі величезного електромобіля Hummer EV зросли на тисячі відсотків

05 квітня 2024
0

Електромобіль GMC Hummer EV був першим легковим автомобілем General Motors на шасі Ultium. Автовиробник зробив все можливе для моделі, наповнивши її неймовірною потужністю та передовими функціями. У першому кварталі цього року продажі електричного Hummer зросли на колосальні 83 330 відсотків, але ця цифра потребує певного контексту.

Варто зазначити, що протягом перших трьох місяців 2023 року компанія продала лише два Hummer, оскільки ще налаштовувала виробництво позашляховиків на електротязі. За той же період 2024 року було реалізовано 1668 «Хаммерів». Саме цим і пояснюється такий рекордний приріст у відсотках.

На сьогодні GMC пропонує Hummer EV у двох варіантах кузова - пікап та позашляховик - обидва коштують від приголомшливих 98 845 доларів. Пара електромоторів забезпечує сумарну потужність у 570 кінських сил, тоді як конфігурація з трьома двигунами забезпечує до 1000 к.с. Ціни на таку модифікацію починаються від 106 945 доларів.

У рух авто приводиться від величезної батареї на 246 кВт.год. Лінійка автомобілів GM з двигунами Ultium також починає зростати з початком продажів. У Cadillac продажі Lyriq зросли на 499 відсотків - з 968 до 5800 штук. За перші три місяці року компанія Chevrolet продала 600 електромобілів Blazer і 1061 електромобілів Silverado.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація