Іранська компанія KMC розкрила перший седан власної розробки

Іранська компанія KMC розкрила перший седан власної розробки

30 серпня 2022
0

Повнорозмірний макет 4,4-метрового «бюджетника» показали журналістам на іранській виставці автомобільної промисловості. Хоча преса пише про новинку, як про перший автомобіль KMC, розроблений в Ірані, насправді йдеться про злегка підретушовану та доопрацьовану ліцензійну копію китайського седана JAC J4 (Heyue A30) зразка 2013 року.

Дизайнери Kerman Motor явно були обмежені у творчості - відносно JAC J4 змінилися лише бампери, решітка радіатора, капот, кришка багажника та оптика. Сам кузов з характерною лінією скління той самий, що й у китайської моделі. Іранські оглядачі порівняли новинку з рейстайлінгом JAC J4.

Оскільки поки проект перебуває в стадії повнорозмірного макета, салон на виставці не показали, але, судячи з опису опцій, нічого такого, чого не було б у базового JAC, в Ірані не додадуть. Седан збереже мультимедіасистему з тачскрином, камеру заднього виду, дві подушки безпеки, кондиціонер, мультикермо, електрорегулювання дзеркал та круїз-контроль.

Щодо техніки, то KMC почне з китайських агрегатів, тобто під капотом залишиться зв'язка «атмосферника» 1.5 та варіатора. Вже оголошено про плани KMC додати двигуну JAC турбіну, але є сумніви, що іранські інженери зможуть швидко створити збалансований та недорогий автомобіль із турбомотором.

Джерело: KhordoBank.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація