Реактивний електричний катер виставили на продаж на Alibaba

Реактивний електричний катер виставили на продаж на Alibaba

27 червня 2023
1

На торговому майданчику Alibaba продається реактивний електричний міні-катер довжиною всього 1,8 метра, оснащений електричним двигуном потужністю 20 к.с. із водяним охолодженням. Двигун встановлений у 35-кілограмовому корпусі із АБС-пластику. Водометний привід, як у гідроцикла, дозволяє прискорюється до 48 км/год.

Акумуляторний блок ємністю 3,88 кВт.год важить 22 кг, майже стільки ж як сам човен. Як зазначено в описі, батарея розрахована на 800 циклів заряджання. При піковій потужності заряду батареї вистачає на 30-50 хвилин.

Для керування човном використається спрямована тяга реактивного сопла. У задній його частині є невелика платфома-сходинка шириною всього 15 см. У носовій частині привертає увагу пара шипів із нержавіючої сталі.

Зовні міні-катер виглядає досить іграшково. Цілком імовірно, саме цим і визначено стилістику оформлення: напис «Young ree urfing» та розкидані під нею літери, що нагадують магніти на холодильнику. При цьому рухається він дуже впевнено та вражає ревом двигуна.

Коштує мініатюрний катер 10 000 доларів плюс 263 долари за доставку з Китаю. Остання сума викликає великі сумніви. Очевино, в неї не входять митні та брокерські збори, послуги за навантаження/розвантаження, транспортування по суші та низка інших витрат.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Гриша Каганов  

интересная тема

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація