Renault офіційно представив кросовер Austral

Renault офіційно представив кросовер Austral

12 червня 2022
0

В автосалоні в Софії компанія Renault офіційно представила новий кросовер Renault Austral. Він у модельній лінійці французького автогіганта замінить кросовер Kadjar.

Наяву Renault Austral виглядає набагато красивіше, ніж на комп'ютерних зображеннях. Він отримав сучасний дизайн, комфортний салон, велику кількість сучасних технологій, а також лінійку гібридних двигунів.

Базовим двигуном є трициліндровий 1,2-літровий «м'який» гібрид з турбонаддувом потужністю 130 к.с. Стверджується, що він стане гарною альтернативою дизельним двигунам (у Austral немає дизельних двигунів). З таким двигуном кросовер у змішаному циклі витрачатиме всього 5,3 л палива на 100 км шляху.

Є також чотирициліндровий 1,3 л двигун, який розроблений разом із Mercedes-Benz. Покупцям запропонують версію із технологією E-Tech Hybrid.

У салоні є 12-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи, 12,3-дюймова панель приладів і 9,3-дюймовий проекційний дисплей. Залежно від комплектації, є світлодіодні фари, камера з круговим оглядом, система автономного керування 2-го рівня та багато іншого.

Renault почне приймати замовлення на Renault Austral влітку, а його постачання почнеться восени. Ось тільки скільки він буде коштувати ще не відомо.

Джерело: Today.ua
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація