Rivian підтверджує випуск кросовера з запасом ходу понад 600 кілометрів

Rivian підтверджує випуск кросовера з запасом ходу понад 600 кілометрів

03 березня 2023
0

Генеральний директор Rivian RJ Scaringe оголосив у соціальних мережах, що електричний позашляховик R1S отримає акумулятор Max Pack у поєднанні з конфігурацією Dual-Motor AWD.

У короткому відео, опублікованому в Twitter, Скарінге сказав, що Rivian зможе встановити батарею Max Pack на подвійний двигун R1S, зберігаючи при цьому семимісну місткість позашляховика. Він додав, що поставки нової конфігурації R1S почнуться цієї осені.

Новина також була опублікована в офіційному обліковому записі Rivian у Twitter, де автовиробник вказав прогнозований запас ходу 627 кілометрів для R1S Dual-Motor AWD Max Pack. Це зробило б її моделлю Rivian R1S з найбільшим запасом ходу на сьогодні.

Rivian не сказав, чи буде Max Pack пропонуватися з обома силовими агрегатами з двома двигунами, Dual-Motor AWD і Enhanced Dual-Motor AWD. Перший, за прогнозами, створюватиме понад 600 кінських сил і 812 Нм крутного моменту, а останній - понад 700 к.с. і 948 Нм крутного моменту.

Стартап стверджує, що R1S Enhanced Dual-Motor AWD розганяється до першої сотні за 3,5 секунди, тоді як R1S Dual-Motor AWD подолає той самий спринт за 4,5 секунди.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація