Rivian випустив 100-тисячний електромобіль

Rivian випустив 100-тисячний електромобіль

04 квітня 2024
0

Компанія Rivian відзвітувала про чергове досягнення. З конвеєра її заводу в Нормалі (штат Іллінойс, США) зійшов 100 тисяч електромобіль. Ним став повнорозмірний кросовер R1S, забарвлений у білий колір.

Виробник зазначив, що досягти такого результату вдалося завдяки тому, що електромобілі Rivian оснащені безліччю функцій безпеки та систем допомоги водієві. Пікап R1T за результатами краш-тесту отримав найвищу нагороду Top Safety Pick+ від Страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS). Він став єдиним представником цього сегменту, який удостоївся такої премії.

Для того, щоб отримати премію Top Safety Pick+, транспортні засоби мають показати чудовий результат у тесті з невеликим та помірним перекриттям спереду. Також в оновленому бічному тесті та тесті на запобігання зіткненням з пішоходами.

Під час випробувань Rivian R1T не постраждали манекени ні на передньому, ні на задньому сидіннях. У них був низький ризик травм голови, шиї та грудної клітки, а поясний та плечовий ремінь безпеки залишилися в правильному положенні під час аварії.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація