Rolls-Royce внесуть до «чорного списку» клієнтів, які перепродують автомобілі

Rolls-Royce внесуть до «чорного списку» клієнтів, які перепродують автомобілі

11 липня 2023
0

Компанія Rolls-Royce заборонить купувати своїм клієнтам автомобілі тим людям, які перепродають новітній електромобіль Spectre. Деякі власники таких авто розкритикували виробника. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Виконавчий директор Rolls-Royce Торстен Мюллер-Отвос заявив, що покупці, які перепродають довгоочікуваний Spectre з метою отримання прибутку, позбавлятимуться можливості повторно придбати автомобіль. Клієнтам доводиться проходити кваліфікацію на електромобіль, після чого вони отримують свій слот для замовлення.

Перші поставки Rolls-Royce Spectre почнуться в четвертому кварталі 2023 року. Проте деякі покупці вже виставляють на продаж свої автомобілі за завищеною ціною. Так інші люди змогли придбати довгоочікуваний електромобіль без черги.

Успішний британський автодилер Том Хартлі поділився, що він уже домовився про купівлю двох Rolls-Royce Spectre у клієнтів, які оформили попереднє замовлення. Електромобілі обійшлися йому на 64 000 доларів дорожче заявленої ціни.

«Я не думаю, що з боку автовиробників буде правильно говорити клієнтам, які витратили на автомобіль близько півмільйона доларів, що вони можуть з ним зробити. Обставини людей змінюються, у них можуть бути справжні причини для продажу, такі як фінансові проблеми», - прокоментував Хартлі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація