Розкрито зовнішність нових «Москвичів»

Розкрито зовнішність нових «Москвичів»

06 липня 2022
4

Сьогодні мер Москви Сергій Собянін відвідав завод «Москвич», де йому показали, які моделі можуть стати на конвеєр найближчим часом. Йдеться про п'ять автомобілів, і всі вони є не що інше, як перелицьовані моделі JAC. Поки що заплановано випуск трьох позашляховиків та одного седана з ДВС, а також одного електрокара - але коли вони з'являться у продажі, невідомо. Однак на даний момент вже зрозуміло, як виглядатимуть майбутні автомобілі «Москвич» - опубліковані фотографії.

Мер Москви Сергій Собянін оголосив про початок робіт зі створення власної платформи для електромобіля «Москвич». Термінів появи перших машин на новому візку поки ніхто назвати не може, тому на першому етапі на колишньому заводі Renault в Москві організують великовузлове складання автомобілів з так званих дружніх країн. 

Машинам надано номери від I до IV. Модель I - це JAC X4/JS4 (1.5 TGDI, 150 к.с., 210 Нм), та його електричний брат-близнючок E40X (150 к.с., 340 Нм). Під ім'ям Модель II ховається JAC X6 (1.5 TGDI, 150 к.с., 230 Нм), а Модель III та Модель IV - спортседан Sehol A5 Plus (1.5 TGDI, 184 к.с., 300 Нм) та кросовер JAC X7 (1.5 TGDI, 174 л.с., 277 Нм) відповідно.

Другий етап розвитку «Москвич» - глибша локалізація виробництва тих самих машин. І лише потім на заводі налагодять збирання власних електромобілів. На сьогоднішній день підписано угоду з КамАЗом - це головний технологічний партнер проекту. Очікується, що свою діяльність продовжать суміжні підприємства, які постачали компоненти з різних регіонів Росії, а також збережеться весь колектив, який налічує 2305 осіб. У майбутньому завод планує випускати електромотори та всі комплектуючі для нової машини.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

АНДРЮХА27  

))))) ахахаха... китайці мають москалів і в хвіст і гриву.....

+7-1ВІДПОВІСТИ  
kardanz  

АНДРЮХА27, в чём они имеют? Будут выпускать китайские машины под своей маркой, как когда то заз выпускал ланос.

ВІДПОВІСТИ  
Wert  

kardanz, бамбуком в ср*ку

+3ВІДПОВІСТИ  
deavy  

Найкумедніше — те, що вони вірять, що їм це вдасться.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація