Розкрито назву найдешевшого кросовера Alfa Romeo

Розкрито назву найдешевшого кросовера Alfa Romeo

08 грудня 2023
0

З'явилася нова інформація про майбутній компактний кросовер Alfa Romeo. Модель представлять на початку 2024 року і назвуть Brennero - на честь перевалу Бреннер в італійських Альпах. Назва була оригінально зашифрована у відео на сторінці Alfa Romeo в соцмережі Twitter.

У короткому ролику опублікували географічні координати перевалу Бреннер. До речі, це не перша модель Alfa Romeo, з подібним ім'ям, адже на честь перевалів названі і два інших кросовери марки - Stelvio і Tonale.

Раніше новий Alfa Romeo Brennero показали на перших тизерах. У авто елегантний дизайн з високою віконною лінією і захованими в стійках ручками задніх дверей. У салоні встановлено віртуальний щиток приладів.

Кросовер Alfa Romeo Brennero кине виклик Nissan Juke і Volkswagen T-Cross. Модель В-класу побудована на платформі Stellantis STLA Small, тобто порідниться з Jeep Avenger і Fiat 600. Усі версії кросовера будуть електрифіковані.

Електромобіль Alfa Romeo Brennero оснастять 156-сильним мотором і батареєю на 54 кВт.год, а його запас ходу становитиме близько 400 км. Крім того, будуть доступні 1,2-літрові турбомотори на 100 і 136 к.с., доповнені 48-вольтною "м'якою" гібридною установкою.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація