Розкрито подробиці нового флагманського електрокросовера від Huawei

Розкрито подробиці нового флагманського електрокросовера від Huawei

03 серпня 2023
0

Опубліковано фото флагманського електрокросовера AITO. Велика сімейна модель з'явиться на ринку в першому кварталі 2024 року. Про це повідомляє сайт Autohome.

AITO - автомобільний бренд концерну Huawei. Допомагає розробляти електрокросовер концерн JAC. Раніше було розсекречено гібридну версію цієї моделі, названу M9.

Електромобіль Huawei досягає 5230 мм у довжину при колісній базі 3110 мм. У нього елегантний дизайн із плавними обводами, вираженим «носом» і розкосими фарами.

Салон електромобіля показали на шпигунських фото. Впадає в око величезний тачскрін мультимедійної системи HarmonyOS від Huawei. Також авто отримає потужну акустику Huawei Sound і набір сучасних систем безпеки. Запропонують версії на 4, 6 і 7 місць.

Автомобіль Huawei буде оснащений двома електромоторами і повним приводом, але його характеристики не розкривають. Зате відома ціна електрокара - 1 мільйон юанів ($140 000).

Незважаючи на таку високу вартість, за 2024 рік планують випустити 50 000 авто. Кросовер Huawei кине виклик Tesla Model X і Mercedes EQS SUV.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація