Розсекречено новий недорогий кросовер Chevrolet

Розсекречено новий недорогий кросовер Chevrolet

17 червня 2023
0

В інтернет потрапили фото Chevrolet Equinox четвертого покоління. Компактний кросовер дебютує до кінця поточного року. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Новий Chevrolet Equinox розсекретили в Китаї, адже в цій країні кросовер випускають (також його збирання налагоджено в Канаді й Мексиці).

Раніше було представлено електромобіль Chevrolet Equinox EV, проте його виділили в окрему модель. Однак у General Motors вирішили залишити бензиновий кросовер у виробництві паралельно з електричним.

Новий Chevrolet Equinox став соліднішим на вигляд, а на зміну плавним лініям у дизайн повернулися грані. У нього високий капот і виражені колісні арки, а в стійок даху зменшений кут нахилу. Фірмова розділена решітка радіатора стала більшою та поєднується з «двоповерховими» фарами. За габаритами авто можна порівняти з попередником.

Розміри Chevrolet Equinox 2024:

  • довжина - 4653 мм;
  • ширина - 1902 мм;
  • висота - 1710 мм;
  • колісна база - 2730 мм.

Кросовер Chevrolet Equinox дебютує зі знайомим 1,5-літровим бензиновим турбомотором на 170 к.с. Максимальна швидкість становить 190 км/год. Згодом лінійку двигунів можуть розширити.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація