Розсекречено зовнішність нового Ford Mustang

Розсекречено зовнішність нового Ford Mustang

05 вересня 2022
0

В інтернет потрапили відео із новим Ford Mustang. Прем'єра сьомого покоління культової моделі відбудеться 14 вересня. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Опубліковані як офіційні, так і неофіційні відео з Ford Mustang 2024. Вони дають зрозуміти, що спортивне купе збереже класичний силует із довгим капотом та зрушеним назад салоном. Разом з тим, передня частина авто стане агресивнішою - решітку радіатора зроблять ширшою, а діодні фари - тоншими.

Салон Ford Mustang не розсекретили, але відомо, що там зміни будуть радикальнішими. Від ретро-стилю відмовляться до повністю сучасного дизайну з великим віртуальним щитком приладів і сенсорним дисплеєм мультимедіа.

Ролик від Ford дає зрозуміти, що в лінійці збережеться версія Mustang GT з 5,0-літровим V8. Разом з тим має з'явитися і перший в історії гібрид Ford Mustang, причому він навіть може отримати повний привід.

Новий Ford Mustang покажуть на автосалоні Детройта. Презентації передуватиме спеціальний автопробіг за участю вінтажних Mustang різних років випуску. Нагадаємо, модель у виробництві з 1964 року і всього випущено понад 10 мільйонів Mustang - це найпопулярніше спортивне авто всіх часів та народів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація