SAIC представив новий кросовер Roewe RX5

SAIC представив новий кросовер Roewe RX5

17 травня 2022
0

Китайська марка Roewe, що належить SAIC Motor, представила друге покоління кросовера RX5. Зовнішня схожість з Volkswagen Tiguan залишилася в минулому. Екстер'єр кросовера повністю перероблений. Тепер це агресивний автомобіль з величезною радіаторною решіткою і заваленими задніми стійками. Вже в базовій комплектації кросовера стоїть повністю світлодіодна оптика і 20-дюймові колісні диски.

Зі зміною поколінь Roewe RX5 став не тільки агресивнішим, а й більшим. Габаритна довжина зросла з 4556 до 4655 мм, а колісна база - з 2708 до 2765 мм. Завширшки він досягає 1890 мм, у висоту - 1664 мм.

У салоні впадає в очі величезний широкоформатний екран на передній панелі. Дисплей діагоналлю 27 дюймів об'єднав в одне ціле приладову панель і мультимедійну систему. Але найцікавіше - його можна зрушувати в бік переднього пасажира. Діапазон переміщення - 300 мм.

Мультимедійна система з оболонкою Zebra Zhixing Venus R, 5G, бездротовим оновленням і голосовим керуванням, включно з клімат-контролем і панорамним дахом. За доплату запропоновані камери кругового огляду, адаптивний круїз-контроль і низка інших електронних асистентів.

Поки представлена тільки базова версія Roewe RX5 з 1,5-літровим турбованим мотором віддачею 188 к.с. і 300 Нм крутильного моменту. Працює агрегат у зв'язці з семиступеневою роботизованою коробкою передач з двома мокрими зчепленнями і переднім приводом.

Пізніше обіцяють гібридний Roewe eRX5 з тим же мотором, доповненим 79-сильним електродвигуном, і літій-залізо-фосфатною тяговою батареєю. Ємність акумулятора не уточнюється.

Джерело: Autocentre.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація