Segway презентував електричні автомобіль і мотоцикл

Segway презентував електричні автомобіль і мотоцикл

11 січня 2024
0

Виробник гіроскутерів і електросамокатів Segway розширює сферу діяльності. У його лінійці вже є квадроцикли та багі, а тепер американська компанія представила на шоу CES 2024 в Лас-Вегасі електричні мотоцикл і автомобіль. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Електробайк Segway Cyber - легкий мопед для бездоріжжя. У нього дуже міцна рама, посилена довгохідна підвіска та позашляхові шини.

Електромотор має великий крутний момент у 175 Нм і дає змогу розганятися до 32 км/год. лише за 2,5 с. Дві батареї загальною ємністю 1,44 кВт.год дають змогу проїхати 153 км без підзарядки. Збережено й педальний привід.

Електромобіль Segway GoKart Pro є картом. Він здатний розвинути швидкість до 43 км/год., а його запас ходу становить 25 км.

Дизайн Segway GoKart Pro витриманий у стилістиці перегонових болідів - із обтічниками, антикрилами спереду й позаду. Показники приладів виведені на кермо. Зокрема, у нього є цікава функція: карт можна забрати додому, під'єднати до комп'ютера або ігрової приставки, і він перетвориться на гоночний симулятор.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація