Скасування податку на пальне було помилкою, - Гетманцев

Скасування податку на пальне було помилкою, - Гетманцев

22 жовтня 2022
5

Скасування податку на пальне голова податкового комітету Данило Гетманцев вважає помилковим. Але підкреслює, що уряд вже виплавляє це.

Під час на бізнес-форуму «Діалог громадянського суспільства, бізнесу та влади: виклики воєнного часу» Гетманцев розповів, що для того аби вивести економіку з заціпеніння, уряд скасував податки чи добровільного оподаткування малого бізнесу.

«Ми скасували оподаткування палива практично повністю. Це, на мою думку, було помилково. Це надто міра, але за тих умов, напевне, ми мали право на таку помилку. Зараз її виправляємо».

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Івасик-Телесик  

цей гамнюк мені дуже і давно не подобається

+8ВІДПОВІСТИ  
Romeo_sh  

Він давно нікому не подобається. Знищує малий і середній бізнес, тому що занести потрібну суму може осилити лише великий. Результат його дій - все менше надходжень в бюджет, але показники статистики навпаки, тому що у великих підприємств вимагають платити податки авансом. Основне правило Гетманцева - у більшості «віджимити» ПДВ.

+3ВІДПОВІСТИ  
deavy  

Це ти - помилка природи, гетманцев

+3ВІДПОВІСТИ  
labirint-mnl  

ото новина))) та сама присутність гетьманцева і Ко у ВР - уже помилка!!! скільки можна екпериментувати над нами?! то поаток на майбутню нерухомість ввели, то доходів від домашнього господарства вони запланували по 8 млн.грн на одне... кидайте курити, бо ваші фантазії вже далеко за межами реальності!!!!

+2ВІДПОВІСТИ  
mavrx5  

Зайняття Гетманцева його посади - ось головна помилка

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація