Skoda показала концепт кемпера на базі Enyaq iV

Skoda показала концепт кемпера на базі Enyaq iV

02 квітня 2023
0

Команда з 29 студентів Академії Skoda працює над проектом перетворення Enyaq iV EV на міні-будинок на колесах, який можна використовувати як для кемпінгу, так і як мобільний офіс.

Екстер'єр Enyaq iV отримав вигнуту форму, яка охоплює дах і хетчбек. Skoda не надає розмірів виробу, але, схоже, він додає фут або більше до висоти автомобіля. За винятком цієї основної модифікації, модель виглядає як стандартна.

Зміни набагато більш значні всередині. Учні створюють місце для піднятого ліжка з боку водія. Зона поруч з ним, здається, функціонує як стіл. Ззаду є три ящики для зберігання. Ще два місця для зберігання об'єднані в дах.

Звичайно, в модифікованому Enyaq iV небагато місця, але такий автомобіль підходить для проведення часу на свіжому повітрі під час пригод на вихідних. У такій моделі людина довго не проживе.

«Хоча ми маємо уявлення про те, як має виглядати наш автомобіль, ми ще не можемо бути впевнені на 100% щодо його зовнішнього вигляду. Налаштувати все так, як ми хочемо, буде великим викликом», - сказала член команди Сандра Скоканова.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація