Спецверсію Acura TLX збиратимуть вручну

Спецверсію Acura TLX збиратимуть вручну

03 липня 2022
0

Компанія Acura представила спеціальну версію седана TLX другого покоління під назвою PMC Edition. Машини збиратимуть вручну на заводі Performance Manufacturing Center (PMC) у Мерісвіллі, штат Огайо, там же, де робили суперкари NSX

Новий TLX PMC заснований на версії Type S. Такі седани оснащені турбомотором V6 3.0 (360 к.с., 480 Нм), десятиступінчастим автоматом та повним приводом SH-AWD з індивідуальними муфтами на задніх колесах. Машини з лімітованої серії виділяються чорним дахом, бічними дзеркалами та ручками дверей, а також спойлером, дифузором та накладками на бічні спідниці з вуглепластику. Нововведенням є і 20-дюймові колеса кольору міді з Y-подібними спицями - на Acura їх раніше не ставили.

Машини першого покоління йшли в одному відтінку Valencia Red Pearl з нанопігментною технологією, що дозволяє зробити колір більш насиченим та контрастним, але «другий» TLX серії PMC фарбуватимуть у три різні відтінки. Це червоний Curva Red, білий 130R White та синій Long Beach Blue, раніше доступні тільки для NSX.

Салони чотирьохдверей прикрасять вставками з вуглеволокна, підсвіченими накладками порогів з написом «Type S», знизу підрізаним кермом і номерною табличкою. Кольорова гама залежатиме від забарвлення кузова: Curva Red поєднується з чорною оббивкою та червоним простроченням, 130R White - з червоною оббивкою, а Long Beach Blue - з оббивкою кольору орхідеї та синім простроченням. Для оздоблення використовують шкіру Milano та штучну замшу Ultrasuede. У продаж седани надійдуть до кінця року.

Джерело: Acura

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація