Стали відомі критерії, за якими американці обирають автомобілі

Стали відомі критерії, за якими американці обирають автомобілі

18 вересня 2022
0

Аналітичне агентство Statista провело дослідження, у ході якого з'ясувало, на які фактори насамперед звертають увагу жителі США під час виборів нових автомобілів. Згідно зі статистикою, зовнішній вигляд, якість оздоблювальних матеріалів та технічні характеристики машин відіграють для американців набагато меншу роль, ніж остаточна ціна, витрата палива та придатність машини до щоденної експлуатації.

На останньому місці у списку критеріїв опинився дизайн автомобілів. Згідно зі статистикою, екстер'єр транспортних засобів відіграє важливу роль лише для 32% американців. Для 38 відсотків жителів США визначальним фактором при виборі машини стає заводська гарантія та обслуговування дилера. Трохи більшій кількості респондентів важливий комфорт водія.

На якість оздоблювальних матеріалів автомобіля звертають увагу 43 відсотки клієнтів. Для такої кількості покупців важливу роль відіграє можливість щоденної експлуатації машини. Щодо ціни, то на неї орієнтуються 46 відсотків американців.

При цьому трохи більше половини опитаних - 55 і 56 відсотків жителів США - заявили, що головними критеріями підбору нової машини є безпека та паливна економічність.

Джерело: Statista

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація