Стартували продажі гібридного седана Geely Emgrand з витратою 3,8 літра

Стартували продажі гібридного седана Geely Emgrand з витратою 3,8 літра

11 травня 2022
0

Новий гібридний Geely Emgrand L Thor Hi-X виходить на ринок Китаю: там модель пропонується у трьох рівнях виконання. Головна перевага новинки - скромна витрата палива в 3,8 літра на 100 кілометрів шляху та значний запас ходу на одному баку - 1,3 тисячі кілометрів.

Під капотом Emgrand L Thor Hi-X - 1,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю 181 кінська сила, якому допомагає 136-сильний електродвигун - їх сумарна віддача становить 245 кінських сил. На низьких швидкостях ДВС виступає в ролі генератора, забезпечуючи енергією тяговий електромотор, а на швидкості понад 20 кілометрів на годину доступний паралельний режим: бензиновий двигун передає тягу на передні колеса. Заявлений час розгону від 0 до 100 кілометрів на годину становить 6,9 секунд, а максимальна швидкість обмежена на позначці 230 кілометрів на годину.

Зовні гібрид відрізняється від стандартної версії з ДВЗ кольоровими декоративними вставками в повітрозабірниках, іншим дизайном 17-дюймових дисків, білою емблемою на решітці радіатора і кольором кузова - для нього ексклюзивно доступний білий відтінок Aurora White.

Серед інших відмінностей - зменшений у порівнянні з бензиновим варіантом об'єм бака: він дорівнює 52 літрам проти 55 у звичайного Emgrand L. Для гібрида заявлені інтелектуальна система допомоги водієві та кліматична система з датчиком управління якістю повітря AQS, який не допускає проникнення в систему вентиляції вихлопних газів з інших автомобілів.

Джерело: Geely

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація