Стартували продажі молодіжного кросовера Jetour Dasheng

Стартували продажі молодіжного кросовера Jetour Dasheng

22 серпня 2022
0

Chery Automobile анонсувала продаж нового кросовера під брендом Jetour - Jetour Dasheng. Новинка, яка претендує на звання «китайського Lamborghini Urus», націлена на молодих водіїв. Зацікавити потенційних клієнтів планують передусім оригінальним дизайном, який відверто натякає на спортивний характер новинки.

Jetour Dasheng має стрімкий кузов з довгим капотом та похилим лінією даху. Габаритна довжина кросовера - 4590 мм, ширина - 1900 мм, висота - 1685 мм. Розмір колісної бази - 2720 мм.

Всю передню частину займає трапецієподібна решітка радіатора із вбудованими денними ходовими вогнями. «На носі» видно напис з назвою бренду, а по обидва боки від нього - тонкі «лінії» головної оптики. Оригінальними є й зухвалі тонкі задні ліхтарі. Дах закінчується невеликим спойлером із вбудованим стоп-сигналом по центру.

Мінімалістичний салон укомплектовано двоспицевим кермом, віртуальною панеллю приладів та мультимедійною системою. У вічі впадає повна відсутність фізичних кнопок. Управління всім функціоналом автомобіля винесено на центральний дисплей. Передні сидіння розділені широким підлокітником з двома підсклянниками та блакитним контурним підсвічуванням. Таке ж атмосферне підсвічування видно на дверних картах та у нижній частині передньої панелі. У оздобленні переважають світло-сірий та антрацитний відтінки.

На ринку Jetour Dasheng доступний у бензиновій та гібридній модифікаціях. У першому випадку кросовер укомплектований 1,6-літровим турбованим двигуном віддачею 197 к.с. та 290 Нм крутильного моменту. Силова установка бензоелектричної версії складається з 1,5-літрового турбованого двигуна та електромотора, вбудованого у триступеневу коробку передач DHT. Сукупна віддача агрегатів - 326 к.с. та 565 Нм. Комбінована витрата палива - 1 літр на 100 км шляху. Даних про електричний запас ходу гібрида немає.

У стандартному оснащенні заявлені різні помічники водіння, зокрема круїз-контроль та система допомоги при зміні смуги руху. У Китаї Jetour Dasheng оцінили від 14 700 до 19 300 доларів залежно від комплетації.

Джерело: Авто Центр
Фото: Car News China

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація