Сучасні пікапи масово провалили краш-тести

Сучасні пікапи масово провалили краш-тести

08 листопада 2023
0

Страховий інститут дорожньої безпеки опублікував новий звіт про останні проведені краш-тести. Цього разу експерти випробували сучасні середньорозмірні пікапи. Про це розповіли на сайті The Drive.

Новий лобовий краш-тест з помірним перекриттям став надскладним випробуванням для багатьох автомобілів. Пікапи з двома рядами сидінь не стали винятком.

Оновлені тести зобов'язують розміщувати в другому ряду позаду водія манекен меншого розміру. Він імітує 12-річну дитину.

У випробуваннях брали участь моделі Chevrolet Silverado 1500, Ford F-150, Toyota Tundra і RAM 1500. Усі пікапи мають модифікацію Crew Cab.

Усі чотири пікапи не змогли впоратися з краш-тестом. Вони не утримали манекен у правильному положенні під час зіткнення. У більшості випадків це призводить до серйозних травм.

Найкраще впоралася модель Toyota Tundra, отримавши оцінку «незадовільно» Проте задні пасажири ризикують отримати травми грудей через погане розташування ременя безпеки.

Chevrolet Silverado 1500, Ford F-150 і RAM 1500 отримали оцінку «погано». Виробникам належить виконати багато роботи, щоб поліпшити їхню безпеку.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація