Suzuki показала новий хетчбек Swift шостого покоління

Suzuki показала новий хетчбек Swift шостого покоління

27 жовтня 2023
0

На автосалоні Japan Mobility Show в Токіо презентовано новий Suzuki Swift шостого покоління. Компактний хетчбек В-класу надійде в продаж з 2024 року. Про це повідомляє сайт Car Expert.

Формально новий Suzuki Swift вважається передсерійним концепт-каром, але серійна модель мало чим відрізнятиметься від цього прототипу. Хетчбек зберіг знайомий дизайн, але його решітку радіатора зробили меншою, фари стали світлодіодними, а боковини прикрасили виштамповками. Ручки задніх дверей більше не заховані в стійках даху.

У салоні Suzuki Swift 2024 кермо і важіль КПП залишилися від попередника. Найпомітніші відмінності - прилади без окремих «колодязів», сучасний блок клімат-контролю і великий тачскрін нової мультимедійної системи. Серед опцій з'являться камери кругового огляду і нові системи безпеки.

Концепт-кар Suzuki Swift оснащений гібридною установкою з витратою пального лише 2,8 л/100 км (найімовірніше, її запозичили у Toyota Yaris). Крім того, хетчбек збереже 1,2-літровий атмосферний бензиновий двигун на 91 к.с. і 1,0-літровий 112-сильний турбомотор BoosterJet.

Також очікується новий Suzuki Swift Sport з 1,4-літровою 129-сильною турбочетвіркою, доповненою 48-вольтною гібридною установкою (як на топовій версії Suzuki Vitara).

Джерело: Фокус
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація