Італійці готують яскравого конкурента Tesla

Італійці готують яскравого конкурента Tesla

08 липня 2022
1

В Alfa Romeo розпочали роботу над новим поколінням моделі Giulia. Спортивний седан з'явиться до 2027 року та стане електромобілем. Про це повідомив СЕО Alfa Romeo Жан-Філіп Імпарато британському виданню Auto Express.

Із 2027 року всі Alfa Romeo перейдуть на електротягу, тобто нинішнє покоління Giulia буде однією з останніх моделей марки з двигунами внутрішнього згоряння. Його випускатимуть ще кілька років.

Нова Alfa Romeo Giulia явно конкуруватиме з Tesla Model 3 і Mercedes-Benz EQE. Жан-Філіп Імпарато пообіцяв, що електрокар матиме яскравий дизайн у типовому стилі марки та відмінну керованість. Зовнішній вигляд виконають у дусі кросовера Alfa Romeo Tonale.

Спортивний седан Alfa Romeo побудують на модульній платформі Stellantis STLA, яку також використовуватимуть Alfa Romeo Stelvio другого покоління та перші електромобілі Chrysler. Вона дозволяє установку одного або декількох двигунів потужністю від 204 до 450 к.с.

Очікується, що електромобіль Alfa Romeo Giulia отримає 800-вольтні батареї ємністю 100 та 118 кВт.год. У топовій версії запас ходу досягне 800 км. Крім того, підтримуватиметься надшвидка зарядка - повністю зарядити електрокар можна буде приблизно за 25 хвилин.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Vavaz  

Супер !

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація